[صفحه اصلی ]   [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره كنفرانس :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: برقراري ارتباط :: راهنماي پايگاه ::
صفحه اصلی::
درباره کنفرانس::
سازمان کنفرانس::
برگزارکنندگان و حامیان::
شرکت در کنفرانس::
ارسال مقاله::
برنامه‌های جانبی::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
مکانهای اقامتی::
::
مرجع دانش

دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: برگزاری موفق کنفرانس کشوری علوم پرتوی ::

کنفرانس کشوری علوم پرتوی در تاریخ های 19 و 20 اردیبهشت 97 در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با همت و حمایت علمی انجمن فیزیک پزشکی ایران و اساتید دانشگاه های مختلف و با همت صنایع مس سرچشمه و بانک رفاه برگزار گردید.

بنا بر گزارش دبیر علمی کنفراس (دکتر علی مهدی پور) در مجموع 82 مقاله به دبیر خانه رسید که از این تعداد مقاله 14 مقاله بصورت سخنرانی و 55 مقاله بصورت پوستر پذیرفته شده اند و سایر مقالات پذیرفته نشده اند.این کنفرانس با حضور تمامی شرکت کنندگان از اقصی نقاط کشور و در حضور رئیس انجمن فیزیک پزشکی کشور، دکتر محمد امین مصلح و با سخنرانی ایشان برگزار گردید.در این کنفرانس علاوه بر اساتید مختلف از شهرهای گوناگون کشور، حضور پروفسور حسین مزدارانی ار مفاخر علمی ایران در حوزه رادیو بیولوژی، فیزیک پزشکی و ژنتیک می باشند را داشتیم.

نکته قابل ذکر حضور پرشمار دانشجویان و کارکنان روز 19 اردیبهشت در سالن کنفرانس و بازدید از سالن پوسترها بود که جو بسیار پر نشاط و علمی را در این روز بر دانشکده پزشکی حکم فرما نمود.در روز دوم کنگره تعداد کثیری از شرکت کنندگان کنگره به بازدید از صنایع مس سرچشمه و منطقه گردشگری میمند اعزام شدند.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان